29 Μαΐ 2018

Τι γίνεται με την Τοπική κυβερνησιμότητα και τις δημοτικές υπηρεσίες της πόλης της Θεσσαλονίκης. Έχει λυθεί στα “αναλυτικότερα“ ο μηχανισμός τους?

THS 29052018 Διάβασμα σε 2’

δεν αντέχονται πια αυτά τα ενοχλητικά και αντιδραστικά στοιχεία, – και διαφαίνεται πλέον-  ότι είναι και ανήλικα παιδιά. Προσπαθούν λέει, να ζήσουν εί δυνατόν συνειδητά  σε ένα βεβαρημένο αστικό περιβάλλον (πολιτικά διεφθαρμένο, κοινωνικά άνισο, οικονομικά φτωχοποιημένο και οικολογικά υποβαθμισμένο), φροντίζοντας να ενημερώνονται σχετικά με τα του αστικού τους οίκου. Και γιατί αυτό. Γιατί φαίνεται να βρίσκονται οι Illuminati  κάπου αλλού σε άλλους κόσμους, στο κυβερνοχώρο.  “Θα αστειεύεστε μάλλον κύριε”.

Τα παιδιά  αυτά εαυτούς και τους επόμενους που έρχονται  νοιάζονται. “Τι λένε πάλι θα μας τρελάνουν.”

Και φυσικά κάνουν έως το έπακρο χρήση της προσφερόμενης στο πιάτο άμεσης αλλά και της ήδη χρόνιας ασθενούντος αντιπροσωπευτικής δημοκρατία τους(γκουχ γκουχ…). “Σιγά θα πνιγείτε καλέ κυρία” Συμβάλουν  έτσι καθημερινά στη συμμετοχική διαβούλευση στα του αστιακού οίκου τους.  Δεν προλαβαίνουν να πηγαίνουν από γειτονιά σε γειτονιά να παρακολουθούν τις παρουσιάσεις και ενημερωτικές εκδηλώσεις του Δήμου για τις  μελλοντικές πολεοδομικές διαμορφώσεις και σχεδιασμούς στη πόλη προς όφελος των κατοίκων, όλων των κατοίκων σε όλες τις γειτονιές, logo. “Θέλουμε μεγαλύτερη αίθουσα δεν επαρκεί η σημερινή για τους συμμετέχοντες”.

Αλλά είναι τελικά και αυτά τα παιδιά μια από τα ίδια, που λένε,  όπως όλοι οι πολιτικοί  “τους”  οι ψευτοεκσυγχρονιστές   και ψευτοαριστεροί, που  σκέπτονται τη πάρτη τους καθώς ναρκισσιστές και πολιτισμικοί πουριτανιστές για  την κοινωνική ταξούλα τους.

“Τι ασχήμια έχει η παραλία … δεν βλέπετε? “  Λέει μια κυρία  αρχών συνοδευόμενη από τον σύζυγο εν ώρα περιπάτου.

Ναι καλέ, βλέπουμε και ξέρετε γιατί είναι άσχημη η παραλία? Γιατί περπατάτε εσείς εκεί!. Κρυφο… Σας το είπα είναι κακά αυτά τα παιδιά . Οι Illuminati περνούν καλά στις δύσκολες εποχές, κάποιοι καταχράστηκαν χρήμα, παίρνουν θαλασσοδάνεια, δίνουν εργολαβίες όπου θέλουν, πολλές φορές λόγω  μειοδότητης και σε τεχνικά μη καταρτισμένους εργολάβους από ότι φαίνεται, χωρίς να ελέγχουν τον σχεδιασμό τους για άλλες εναλλακτικές  τεχνολογικές δυνατότητες,  δεν απαντούν  αγνοώντας επιστολές δημοτών  προς τις υπηρεσίες τους ή απαντούν δια του γνωστού τρόπου  “είστε παρανοϊκός τι ισχυρίζεστε για μας…” Τα βλέπουμε, τα συζητάμε μεταξύ μας τα ακούμε αν όχι όλα και κάποια στιγμή στα  ΜΜΕ. Εμείς τα ξεχνάμε όμως τάχυστα– το είπε και ο μακαρίτης Μητσοτάκης, “οι Έλληνες ξεχνούν εύκολα”-  και μετά συνεχίζουν ακάθεκτοι αυτοί την όμορφη ζωή τους στα πλαίσια των δυνατοτήτων που τους προσφέρει η κοινωνική ταξούλα τους. Ο Παναγιώτης Κονδύλης τους “έδωσε” επιστημονικά και ιστορικά ‘άφεση αμαρτιών’ καθώς δεν συνέτρεξε με την ιδεολογία της Ευρωπαϊκής αστικής τάξη. Και τώρα πλέον εξελίχθηκαν και σαν τέως “σοσιάλ-ληστές”, σε νοικοκυραίους (μας αρέσει η λέξη μας θυμίζει τον αρουραίο) στην “ελληνική μεσαία τάξη” πλέον, που περπατούν με ψηλά το κεφάλι οι του “Τιτανικού επιβιώσαντες”  δημόσιοι και μη, σε ιδιωτικούς και ιδιωτικοποιημένους πλέον δημόσιους χώρους. Στο σπίτι δε, κάνουν και εδέσματα à la française με creme fraiche  και όχι κρέμα γάλακτος please, περικαλώ. Θέλουν να αισθάνονται σωτήρες για τους αδύναμους, αλλά δε θέλουν να βραχούν όταν θέλουν να πλύνουν τη γούνα τους. Συγχρόνως όμως είναι οι ίδιοι οι καημένοι θύματα για το ότι έχουν να παλέψουν τέτοιους απολίτιστους, αγροίκους δημότες, συνδημότες σαν εμάς και άλλους ξενοφερμένους ιθαγενείς.  Αλλά το χρήμα των επισκεπτών μουσείων  είναι νόστιμο και τους επιβραβεύει  στις επιλογές τους. Η Βαρκελώνη τους σιχάθηκε. Πηγαίνετε να μάθετε από τους Καταλανούς γιατί ?

Σκοπός τους, να έχουν ήπια μεταχείριση από τους πολίτες τους στις επόμενες εκλογές. Δεν σκέφτονται την ίση μεταχείριση όχι, την ήπια μόνο. Γιατί το ίσο είναι μόνο σε μια ανοικτή κοινωνία δυνατόν.

ΟΧΙ ΟΧΙ ποτέ! Στα κάτεργα ανοίξτε τα για χάρη τους. Για τη πάρτη τους τα κάνουν μόνο.  Να τους τιμωρήσουμε όπως μπορούμε. Η δημοκρατία δεν αντέχει τέτοια ναρκιστικά πουριτανιστικά στοιχεία. Ενοχλούν την εξέλιξη, στην κοινωνία των events και των tittytaintments. Τιμωρήστε τους επί τέλους με λιθοβολισμό. Δεν τους αντέχουμε αυτούς τους δήθεν πολίτες και δήθεν  αυθεντικούς δημότες, Τιμωρήστε τους επιτέλους να έχουμε την πλάνη ηρεμία μας, να  πεθάνουμε ήσυχα τώρα που φτάσαμε τα 30 και κάτι κάποιοι και κάποιοι άλλοι τα 50 και κάτι. Και ο Σωτήρας μας άφησε στην ίδια κοινωνική τάξη αλλά μετεξεταστέους !

Τα παραπάνω σαν εισαγωγή για το παρακάτω. Δεν ξέρει πως θα του βγει του συντοπίτη, αλλά θα το προσπαθήσει μας είπε, και ας τον χαρακτηρίσουν λαϊκιστή  και άκρα δεξιό και φυσικά γραφικό όπως κάνουν συνήθως τα τελευταία χρόνια όλοι οι ψευτοεκσυγχρονιστές και ψευτοαριστεροί  απέναντι σε όσους τους ζητούν τήν αντιπαράθεση με συζήτηση γιατί δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Καθώς προφανώς Illuminati ή απόγονοι αυτών,  ή όπως ονομάζει κάτι τέτοιους και κάποιος γνωστός: “Τιναυτορέ”.  Η Πρόεδρος όμως μπόρεσε και πρόβαλε το βίντεο με την επίμαχο σκήνη του προπηλακισμού σε full volume στην αίθουσα,  κάποιοι έφυγαν δεν άντεξαν τον λαϊκισμό.

Εάν σε λίγο καιρό εξαφανιστεί και δεν γράψει κάτι σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης, θα μάθουμε τι μπορεί να έχει συμβεί…

Η προσωπική επιστολή  προς Δήμαρχο μετά από τυχαία συνάντηση του συμπολίτη μας στους διαδρόμους του Δημαρχείου στο: https://zaungastnic.blogspot.be/2018/05/1.html

Ερώτηση  για την επιστολή 08.05.2018

Δημοσίευση σχολίου

Ετικέτες